Regent söker IT-Rekryterare!

Regent söker IT-Rekryterare!

Regent söker IT-Rekryterare!

Regent är ett värderingsstyrt konsultbolag som erbjuder en arbetsplats som faktiskt är rankad topp tio i Sverige baserat på medarbetarnöjdhet. Vi erbjuder en platt organisation där medarbetare turas om att sitta med i ledningsgruppen. Utvecklingsmöjligheter i form av kompetenskvällar, konferenser, kompetensprofilering, meetups, onlinekurser, spons av hobbyprojekt och annat.

Vi erbjuder också två utlandskonferenser per år, senast var vi i Lissabon var vi lärde oss vågsurfa, anordnade fotoutställning och arbetade med våra värdeord. Vi har kanske branschens bästa: friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, lön och förmåner.

Alldeles säkert är iallafall att vi erbjuder en fantastiskt fin gemenskap och att vi har jätteroligt tillsammans: Vi springer toughest, spelar innebandy, åker på skidresor, går på gröna lund, anordnar pokerkvällar, kodkvällar för ungdomar, brädspelskvällar, biokvällar, vinprovningar, julgransplundringar, biljard och AW:s.

Faktiskt uppgav 100% av våra medarbetare att Regent erbjuder en mycket bra arbetsplats, när Great place to work frågade i en extern medarbetarundersökning i våras.

Nu söker vi en researcher/It-rekryterare som är i början av sin karriär. Det viktiga är att du har någon erfarenhet av att leta efter- och vara i professionell kontakt med IT-profiler. Du behöver ha insikt i vad jobbet innebär, men alltså inte nödvändigtvis ha jobbat väldigt länge.

Kanske jobbar du på rekryteringsföretag idag och vill hellre jobba inhouse? Kanske har du en researcherroll just nu och vill ta steget att hålla hela och egna processer?

Vi kräver ingen utbildningsbakgrund, men tycker att säljerfarenhet kan ge ett extra plus i kanten.

I arbetet hos oss kommer du jobba till störst del med egen search, du kommer ha kontakt med externa rekryteringsföretag som ibland kan hjälpa till att öka inflödet av kandidater. Du håller intervjuer och administrerar hela rekryteringsprocesser. Profilerna du kommer söka efter är främst utvecklare, testledare, testautomatiserare och kravanalytiker.

Du jobbar nära vår HR-Chef som idag själv är rekryteringsansvarig, från henne får du nära vägledning och all den inskolning du behöver. Ett av våra värdeord på Regent är tillit – självklart erbjuds du en hel del frihet under ansvar.

 

Skicka din ansökan till Caroline:

Caroline.jonasson@regent.se

 

Regent söker IT-Rekryterare!