Regent erbjuder Europas bästa Arbetsplats!

Regent erbjuder Europas bästa Arbetsplats!

Regent erbjuder Europas bästa Arbetsplats!

 

Det är faktiskt alldeles sant. För en vecka sedan togs vi emot av Great Place to Work i Stadshuset. Tävlade mot företag ifrån hela Europa. Vi var hoppfulla om en bra placering (Det får vi ändå erkänna då vi fått höra om att Sverige brukar stå sig bra i jämförelse med andra länder när det kommer till att erbjuda bra arbetsplatser.) Vi visste ju att vi placerat oss bäst i Sverige.

Efter en kväll med god mat, dryck och fantastisk underhållning på scen, var det snart dags för att presentera topp tre bästa arbetsplatser i Europa. TOPP TRE? ”Har dom glömt oss?” viskades det oroligt från höger och vänster vid Regentbordet. Snart hade tvåan presenterats och vi förstod snart vad det borde innebära att vårat namn ännu inte ropats ut. Men vågade inte riktigt ta ut Lyckan förrän Sarah Dawn Finer bekräftat saken: Inte bara Sveriges bästa arbetsplats. Regent erbjuder också Europas bästa arbetsplats 2019.

Hur gick det till?

Vi skriver mycket om det, får ofta frågan och vi vill så gärna dela med oss, det gör vi ofta i artiklar som vi delar med oss av på sajten och i våra sociala medier. Håll utkik och följ oss!

Kort sagt kan vi säga att det vinnande receptet för oss har varit en välfungerande värderingsstyrning + Strategiska mål ( Hur är vi, när vi är som bäst?) Satta av medarbetarna själva + en JA-kultur som verkligen belönar feedback och förbättringsförslag.

Kan du alls inte hålla dig och vill veta mer om Regents kultur nu på en gång?

Hör av dig till Caroline, hon kan prata om det här i evigheter! Dessutom rekryterar vi, kanske letar vi just nu efter din kompetens?

Caroline.jonasson@regent.se

Regent erbjuder Europas bästa Arbetsplats!