Kompetensutveckling på Regent!

Kompetensutveckling på Regent!

Kompetensutveckling på Regent!

Att driva konsultbolag är att leva på kompetens. Utan kompetens skulle vi inte ha något att sälja helt enkelt.

Det säger sig självt att kompetensutveckling behöver ligga i fokus för oss, inte minst i en bransch som beskrivs röra på sig fortare än någonsin, men samtidigt aldrig kommer röra sig så långsamt som nu. Det händer grejer hela tiden och vi kan inte sticka under stol med att de flesta av våra medarbetare verkar älska den rörelsen, vi gör det också!. Det är viktigt med kompetensutveckling, också för medarbetarnöjdheten och utan att ha en lyckad strategi, hade vi aldrig kunnat komma hem titeln som den bästa arbetsplatsen i Europa.

Så vad är strategin då?

Precis som gällande många andra områden på Regent vill vi erbjuda mycket valmöjligheter. Det har skrivits i den här artikelserien tidigare och jag skriver det igen: Vill vi ha mångfald, kan vi inte behandla vår personal som om de alla var likadana.

En del lär sig genom hobbyprojekt – Vi sponsrar gärna det som behövs köpas in.

En del vill gå kurser – Vi erbjuder konton på alla de större sajterna för onlineutbildningar

En del vill bli inspirerade på konferens – Vi erbjuder en biljett till valfri extern konferens per år

En del vill tillsammans med andra lära sig, och diskutera det senaste som händer i branschen – Vi erbjuder en intern utlandskonferens skräddarsydd för Regentarna, med två valbara utbildningsspår per år. Vi anordnar meetups varannan månad och erbjuder betald arbetstid för att tillsammans med andra i branschen kompetensutvecklas och inspireras av föreläsningarna. Vi erbjuder interna kompetenskvällar där vi, frivilliga Regentare håller workshops för varandra.

En del vill ha personlig coachning för att nå sina mål – Vi erbjuder kompetensprofilering, med kontinuerlig vägledning och pepp från vår VD. Utöver vanliga utvecklingssamtal, en möjlighet att få personliga uppföljningar med fokus på kompetensutveckling 1 gång i månaden. En medarbetare beskrev det som ett sätt att bli påmind om löftet man har till sig själv att ta nästa steg.

Många väljer att ta del av allt ovan, och det tycker vi är helt fantastiskt.

Men kanske det viktigaste utav allt är vår JA-kultur.

Och att om du som medarbetare hittar andra sätt att lära dig på. Så kommer vi att lyssna och vara beredda att göra det vi kan för att gå dig till mötes. För oss är det alltid dyrare med en missnöjd och eller understimulerad medarbetare.

 

PS: Vi rekryterar!

Kompetensutveckling på Regent!