Events 2021 – från hundspann i Åre till middag på Operakällaren

Events 2021 – från hundspann i Åre till middag på Operakällaren

Events 2021 – från hundspann i Åre till middag på Operakällaren

Det må finnas gott om IT-jobb i Stockholm, men företagskulturen kan skilja sig åt rejält. Hos oss på Regent är verklig sammanhållning viktig och för att åstadkomma det behöver man lämna skrivbordet och kontoret tillsammans. Vår eventkalender för personalen är fullspäckad med spännande aktiviteter och 2021 var inget undantag (även om vi förstås fick covid-anpassa en hel del).

Vad har varit populärast? Vad är på gång? För att ta reda på det tog vi oss ett snack med Johanna Larsson! Johanna har en bred roll hos oss. Alltifrån administration, kontor och rekrytering ingår, men roligast är kanske att styra upp personalevents. 

Johanna Larsson

Berätta om dig själv, Johanna!  

– Jag är 25 år gammal och bor i ett hus söder om Stockholm tillsammans med min sambo och vår 14-åriga hund. Vi har precis köpt ett nytt hus och ska snart flytta ännu mer söderut. Jag har arbetat på Regent i 5 år. 

Vad tycker du är det bästa med att jobba hos Regent?

– Det är mina härliga kollegor, möjligheten till kompetensutveckling och tilliten jag fått sen jag började på Regent. Då var jag endast 20 år gammal och kunde inte förstå hur någon så ung kunde få så mycket ansvar och tillit. Idag är jag väldigt tacksam över den tilliten både mina chefer och kollegor haft till mig och hur den tilliten låtit mig växa inom bolaget.

Vilka events har varit mest uppskattade av personalen under 2021?

– Svårt att välja ett event då många har varit väldigt uppskattade. Efter alla restriktioner tror jag de flesta bara uppskattade att vi kunde hitta på lite saker igen. Oavsett om det var en middag på Operakällaren eller vandring i Huddinge. Ska jag bara välja ett event skulle jag säga att vår konferens i Åre var väldigt lyckad. Då några av oss tillbringade dagarna i backarna och vi andra åkte hundspann för att sen äta nybakade bullar i en mysig liten kåta.

Vilka aktiviteter/events finns kvar under året? Är det något av dessa du själv ser fram emot lite extra?

– Vi har faktiskt väldigt mycket planerat inför hösten. En grupp reser till Palma och en annan till Rom i slutet av oktober. Vi har även en inplanerad kompetenshelg på Nynäs havsbad för att låta oss inspireras inför de sista veckorna innan jul. Utöver det har allt från middagar inplanerat till VR kvällar, klättring, gastronomisk vandring, escape room och mycket mer. Låt oss inte heller glömma de tappra kollegorna som ska springa Toughest tillsammans i höst.

– Såklart har vi också en trevlig julfest inplanerad vilket jag som älskar julen ser lite extra fram emot. Bara 98 dagar kvar till julafton idag! 

 🎅🎅🎅

 

 

Är du till exempel frontend utvecklare, backend utvecklare eller IT-konsult och sugen på att tillhöra ett team med god sammanhållning och som gör mycket kul tillsammans? Se lediga jobb här!

 

Events 2021 – från hundspann i Åre till middag på Operakällaren