Kompetenser vi alltid söker

Kompetenser vi alltid söker

Kompetenser vi alltid söker

Om du letar it-jobb i Stockholm bör du fråga oss först, oavsett vad din specialitet är. Vi har stora kontaktnät och är alltid på jakt efter duktiga medarbetare. Och du kanske är nyfiken på att förstå varför vi blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsplats flera gånger om? 

Vi har som sagt löpande behov av frontend-utvecklare och backend-utvecklare. Men vissa kompetenser har vi extra högt tryck på året om. Se nedan om något passar in på dig! 

1. Allt med Javascript  

Är du Javascript-utvecklare? Webbutvecklare med kompetens inom exempelvis React, React Native och Node.js är något våra kunder ofta efterfrågar. 

2. Testautomatiserare  

Denna roll blir viktigare och viktigare på arbetsmarknaden och vi har kontakter för att hitta ett spännande uppdrag åt dig.  

3. Devops 

Införande av Devops-metoder blir allt vanligare. Sitter du på expertis? Hör av dig. 

4. .Net och Javautvecklare

Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden eller om du har ett långt CV kan vi hitta spännande uppdrag åt dig som är .NET-utvecklare eller Javautvecklare. 

Se lediga jobb här eller skicka en spontantansökan här! Du behöver inget flashigt CV för att prata med oss, vi är bara nyfikna på vem du är och vad du kan. Det kan du snabbt sammanfatta i vårt formulär så hör vi av oss! 

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom Sveriges bästa arbetsplats där vi säger ja till allt, finns även ett gäng förmåner. Läs mer om dem här!

Kompetenser vi alltid söker