Det goda ryktet lockade Agnes till Regent

Det goda ryktet lockade Agnes till Regent

Det goda ryktet lockade Agnes till Regent

Det var bland annat det goda ryktet som lockade Agnes Cort till Regent. Hon är en fitnesstävlande, kreativ kattälskare med bred akademisk bakgrund, som just nu är på uppdrag som frontendutvecklare på Apoteket. Självklart ville vi ställa några frågor till henne!

Vad är din roll hos Regent?
– Jag jobbar som frontendutvecklare och just nu är jag på uppdrag hos Apotekets onlineteam. Jag har jobbat som frontendutvecklare i nästan 13 år. Innan jag kom till Regent har jag jobbat som både konsult och anställd i flera olika branscher.

Vad har du för utbildning?
– Jag har en BA i lingvistik (engelska) och statsvetenskap. Jag har också studerat olika fristående kurser inom IT och programmering.

Vad är roligast med ditt jobb?
– Teamet och kollegorna. Vi har ett väldigt nära arbetssätt och superbra kommunikation i teamet. Väldigt organiserad och transparent arbetskultur.

Hur kommer det sig att du valde Regent?
– Företagets allmänt goda rykte och utmärkelser. Jag har upplevt att Regents kultur stödjer lärande och utveckling på jobbet och uppmuntrar och belönar hårt arbete. Jag hyser stor respekt för företagets värderingar och ser möjligheten att utvecklas och arbeta med de bästa i branschen. Jag känner helt enkelt att min personlighet och min stil passar in riktigt bra här och att vi har dessutom jätteroliga evenemang tillsammans.

Vad är annorlunda med Regent jämfört med andra företag enligt dig?
– Professionell arbetskultur med fokus på cutting edge teknologi och konkurrenskraftig kompetens, men samtidigt väldigt avslappnad och rolig gemenskap som uppmuntrar initiativtagande och fokuserar på jämställdhet och välmående.

Vad gör du på fritiden?
– Jag gillar styrketräning och har även tävlat inom fitness. Jag gillar också att dansa, just nu tar jag en dominikansk och spansk bachata-kurs. Annars ritar och målar jag mycket och spelar datorspel.

 

Letar du också efter jobb som frontend utvecklare i Stockholm? Regent kan hjälpa dig. Se lediga jobb just nu här eller skicka in en spontanansökan!

Det goda ryktet lockade Agnes till Regent