Regent söker utvecklare i början av sin karriär!

Regent söker utvecklare i början av sin karriär!

Regent söker utvecklare i början av sin karriär!

Regent söker utvecklare i början av sin karriär

Regent är ett expansivt IT-bolag med högt fokus på medarbetarnöjdhet. Vi är värderingsstyrda med visionen ”IT som det borde vara” och erbjuder karriärmöjligheter genom konsultuppdrag på eget kontor samt ute hos kund. På Regent får du ett flertal seniora kollegor som stöttar dig i din utveckling. Vi har också stort fokus på kompetensutveckling så att du lär dig det du behöver kunna.

Vem söker vi då?

Du är klar med din IT utbildning på högskolenivå och befinner dig nu på ditt första eller andra jobb som utvecklare.

Du börjar känna dig redo för nästa utmaning och vet att tillit och gemenskap är viktiga byggstenar för ett lyckat team.

Du kanske söker till Regent för att du vill röra dig snabbare i karriären, kanske för att du vill kunna påverka (hos oss kan du tex få vara med och dra igång vårt egna kvinnliga IT-nätverk, hålla internutbildningar eller bli ansvarig för något helt annat område.)

Du kanske söker till Regent för att du vill att ditt liv ska gå ihop bättre, har familj och inte vill prioritera övertidstimmar just nu.

Ja, vi kan ju inte påstå att vi vet precis vem du är. Men vi kan garantera en arbetsplats där du får höras, tid att leverera riktigt bra IT, bra lön, kompetensutveckling och Sveriges bästa kollegor, som ingen är den andra lik.

Vi tror på mångfald. Om du också gör det, hör gärna av dig till Caroline med din ansökan: Caroline.jonasson@regent.se

Regent söker utvecklare i början av sin karriär!