En av Sveriges bästa arbetsplatser 2018!

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2018!

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2018!

 

Vi på Regent har alltid varit noga med medarbetarnöjdheten, med lyhördheten för våra medarbetares synpunkter och feedback kring Regent som arbetsgivare - Genom att låta alla våra kollegor få testa på att sitta i ledningsgruppen med lika starkt inflytande som VD, och genom att följa upp med medarbetarundersökningar en gång per månad, genom att vara nära, ofta höra av oss och lyssna noga, hoppas vi på att skapa engagemang, hålla koll på att vi gör rätt saker, och snabbt agera om så inte är fallet... Men vi är ödmjuka inför att det är lätt att vara hemmablind. Det är lätt att tro att man gör så mycket bra saker för sina medarbetare, och vi vill inte tro, vi vill veta.

För ett år sedan tog vi därför ett naturligt nästa steg. Vi ville få en ordentlig utredning också utifrån, och tog hjälp av Great Place to work – riktiga proffs på att mäta just medarbetarnöjdhet, utvärdera och jämföra arbetsplatser.

Efter den första och allra viktigaste delen av två, medarbetarundersökningen - utformad av bakomliggande forskning om vad som gör en bra arbetsplats får vi det bekräftat: 95% av våra medarbetare ger oss allra högsta betyg.  95% är alltså inte bara nöjda, de kan inte ens sätta ett högre betyg.

95%! Det är en otroligt bra siffra bekräftar Great Place to work.

Därefter påbörjades arbetet att beskriva vår kultur i text - Vad vi på Regent har gjort för att förtjäna det goda betyget från våra medarbetare... Och igen meddelar Great Place to work: vi gör en hel del bra saker och de ger oss med det en certifieringsstämpel, ett delmål togs alltså väldigt snabbt.

Men igår kom tillkännagivandet… Större än vad vi alls vågat hoppas på: Regent är inte bara en bra arbetsplats, vi är faktiskt en av Sveriges BÄSTA arbetsplatser. Vi tar placering 10 i Sverige redan på första försöket och vi kan omöjligt dölja vår stolthet – För just medarbetarnöjdheten är ju den gren vi tycker är allra finast och roligast att slå våra konkurrenter i, det får vi faktiskt ta och medge.

Så ett stort tack till Great Place to work, som hjälper oss att bli ännu bättre och framförallt till våra medarbetare som förser varandra med Sveriges bästa kollegor (Det tror iallafall vi är det allra viktigaste för att ha roligt på jobbet) – ikväll ska vi fira tillsammans!

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2018!