Sveriges Bästa arbetsplats rekryterar!

Sveriges Bästa arbetsplats rekryterar!

Sveriges Bästa arbetsplats rekryterar!

Är du utvecklare (frontend eller backend spelar ingen roll), testledare, testautomatiserare eller kravanalytiker med minst 4 års erfarenhet av din nuvarande roll? Och dessutom intresserad av nya möjligheter? Då vill vi helt klart veta mer om dig!

Själva är vi utnämnda till både Sveriges och Europas bästa arbetsplats 2019, och erbjuder uppdrag hos Sveriges mest spännande bolag, och det i en rad olika branscher. Vi har konsulter hos Apollo, Scania, på Apoteket, H&M och Telia bland annat. Hos oss får du arbeta värderingsstyrt i en platt organisation och med möjlighet att verkligen påverka och förändra!

Med vårt väldigt erfarna team vågar vi faktiskt påstå: Här hos oss får du jobba med Sveriges vassaste IT-kompetens som kollegor!

Utöver påkostad kompetensutveckling och en hel del fokus på kunskapsdelning mellan varandra internt, så ser vi också till att erbjuda sådant som stärker teamen: två utlandskonferenser per år, skidåkning i Romme, Gröna Lundbesök, julgransplundringar, lite extra bra AW:s, julfester och sommarfester. Vi springer lopp, spelar innebandy, har biokvällar, spelkvällar och en hel del annat. Senast var vi i London och lärde oss mer om Docker och retorik till exempel.

I en medarbetarundersökning genomförd av Great Place to Work under våren 2018 uppger 100% av våra medarbetare att Regent erbjuder en mycket bra arbetsplats. Vi tror att det beror på den goda gemenskap som vi har skapat tillsammans.

OBS!
Du behöver inget CV för att prata med oss!
Hör av dig i formuläret eller på mail direkt till Michaela, länka din linkedinprofil eller sammanfatta kort vad du gör idag.

Vi ser fram emot att träffas!

/Michaela Rothstein

michaela.rothstein@regent.se

 

Sveriges Bästa arbetsplats rekryterar!

Sök jobbet. Bli kontaktad genom att registrera dig här



Vänta...
E-postadress är ej korrekt ifylld Alla fält är obligatoriska