Visualisera mera - Optimera din kommunikation

Visualisera mera - Optimera din kommunikation

Visualisera mera - Optimera din kommunikation

Kom och få en kort introduktion hur du kan börja visualisera mera, alla kan verkligen rita. Visuell fasilitering gör att det förenklar och förtydligar budskap som underlättar samt förbättrar kommunikationen och som kan användas vid t.ex. sprintplaneringar, retrospektiv, workshops eller för att tydliggöra inkrementmål/roadmaps mm.

Detta är inte svårt, kan du dra ett streck, rita en cirkel eller rektangel så är du hemma vad det gäller kompetensnivån för detta. Under denna introduktion till visualisering som kommer jag gå igenom hur du med enkla medel kan börja visualisera med just lite cirklar och rektanglar som gör att det blir lite liv i textmassan på whiteboard:en eller blädderblocket. Jag kommer gå igenom grundelementen, textning, skuggning, ikoner och lite kort om figurer.

Kvällens föreläsare Christer Dahlström har ett stort intresse av Agil utveckling och är en certifierad Scum Master/Produktägare. Christer har hållit i många utbildningar i Agil utveckling och är också utbildad i visuell fasilitering.

17:15 Kvällen börjar med bubbel, öl och mingel

17:30 Presentation

19:00 Sushi (även vegetarisk), bubbel och annat drickbart serveras

20:00 Slut för kvällen!

Då platserna är begränsade ber vi dig vänligen att avboka din plats ifall du inte har möjlighet att komma och då ge någon annan möjlighet att delta istället.

Datum

2019-12-04

Tid

17:15

Adress

Norr Mälarstrand 22, Stockholm visa på karta

Visualisera mera - Optimera din kommunikation

Eventet har redan varit.