Regent söker frilansare!

Regent söker frilansare!

Regent söker frilansare!

Affärsområdet Regent Consulting har verkligen tagit fart och våra kunder fortsätter att efterfråga fler underkonsulter genom Regent.
för närvarande söker vi bland annat dig som har react och node.js kompetens. 

På Regent Consulting erbjuds du möjligheten att vara frilansande konsult, och samtidigt ta del av kulturen på Sveriges bästa arbetsplats. I vår grupp med noga utvalda frilansare finns gemenskap, kunskapsdelning och inspiration för dig som tycker att livet som egen konsult, ibland kan kännas lite ensamt. Du behåller alla fördelar med att vara egen företagare och får dessutom allt säljarbete serverat, så att du skall kunna fokusera på just det du vill jobba med.

Om du har kompetensen men inte bolaget?

För dig som funderat på att bli egen konsult, men som inte riktigt tagit steget ännu, erbjuds all den trygghet du behöver för att äntligen våga. Vi hjälper dig att registrera ditt bolag. Vi finns som stöd gällande rådgivning i det egna företaget, förmedlar de kontakter du behöver för att komma igång med bokföring och ser självklart till att du får bästa tänkbara pris på de tjänsterna som just du behöver. 

 

Välkommen att höra av dig till Caroline, så berättar hon mer.

caroline.jonasson@regent.se

Regent söker frilansare!

Sök jobbet. Bli kontaktad genom att registrera dig här



Vänta...
E-postadress är ej korrekt ifylld Alla fält är obligatoriska