Välkommen Pernilla! Ny chef för den äldsta gruppen inom Regent

Välkommen Pernilla! Ny chef för den äldsta gruppen inom Regent

Välkommen Pernilla! Ny chef för den äldsta gruppen inom Regent

Välkommen ombord Pernilla! Kan du berätta kort om dig själv?
– Jag heter Pernilla Nilsson och är 46 år. Jag och min familj bor i Vaxholm, en vacker skärgårdsstad, med naturen och havet runt husknuten. Min familj består av min man Michael och våra tre barn Alwa 19, Tuwa 17 och Isac 15. Vi är en aktiv idrottsfamilj med många saker i kalendern, så har det alltid varit. Med på allt är vår hund Loke.

Vad är din roll hos Regent? Vad kommer ditt dagliga jobb gå ut på?
– Jag har rollen som chef över den äldsta gruppen inom Regent. Rollen kommer innebära ansvar för kunder och försäljning, rekrytering av nya medarbetare och ledarskap- och organisationsfrågor. Jag ingår också i Regent AB:s ledningsgrupp som driver och utvecklar företaget tillsammans.

Vad har du gjort innan du hamnade hos oss?
– Jag har haft många olika roller, men flera har varit i ledande positioner. Leda och utveckla personal är ständigt givande och det är alltid roligare att vinna affärer tillsammans med ett bra gäng!
Jag har jobbat med försäljning, kommunikation och ledarskap i många olika roller i IT- och konsultbranschen. Jag har varit i både mindre och större bolag. Efter ett break för att göra något helt annat, så ville jag tillbaka till konsultbranschen, som jag verkligen älskar och har saknat. Det ständiga drivet från kunder och konsulter är svårt att hitta i någon annan bransch.

Varför valde du just Regent?
– För mig är det viktigt att tillhöra ett bolag med stark värdegrund, ett tydligt och strukturerat ledarskap och en bra affär. När jag träffade Thomas Skott, så kände jag direkt att alla delarna fanns hos Regent. Det var inte svårt att tacka ja när de gav mig ett erbjudande. En tydlig vision, en bra affär och ett bra ledarskap. Personerna jag träffade i rekryteringsprocessen var kompetenta och drivna, och tydliga med vad de ville med bolaget och affären. Kontoret var fyllt av bra energi.

Vad ser du mest fram emot just nu?
– Att få lära känna alla kollegor och göra bra affärer!

 

Fotograf: Jenny Hammar, Hammar Photography

Välkommen Pernilla! Ny chef för den äldsta gruppen inom Regent