Teknisk Testarkitekt

Teknisk Testarkitekt

Teknisk Testarkitekt

Vi söker erfarna tekniska testarkitekter med en passion för att driva teststrategier på organisationsnivå och skapa verkligt värdeskapande lösningar. På Regent tror vi på att bygga starka relationer baserade på tillit och att arbeta tillsammans för att nå våra gemensamma mål.

Om du är en erfaren testarkitekt med över 10 års erfarenhet av QA-arbete inom agila utvecklingsmiljöer, kan vi erbjuda en spännande möjlighet att arbeta med teststrategier och automatisering på organisationsnivå. Du kommer att vara en central del i vårt team, där vi har fokus på test, automatisering och effektiva leveransflöden.

För att trivas i rollen bör du ha en bred erfarenhet av testautomatisering mot både backend och frontend. Vi letar efter kandidater som har framgångsrikt automatiserat tester på både integrations- och systemtestnivå. Dessutom är starka kunskaper inom programmering, mockning, SQL, REST och CI/CD viktiga för att lyckas i rollen.

På vårt företag kommer du inte bara att arbeta med tekniska utmaningar, utan också ha möjlighet att coacha och leda andra teammedlemmar inom testning. Din erfarenhet av coachning och testledning kommer att vara ovärderlig för att främja en kultur av kunskapsdelning och ständig förbättring.

Om du vill vara en del av vårt engagerade team och vara med och forma teststrategier på organisationsnivå, ser vi fram emot att höra från dig. Tillsammans kan vi skapa verklig förändring och bidra till framgångsrika projekt för våra kunder.

Om Regent

Som konsult på Regent får du ett tryggt jobb med goda förmåner i ett entreprenörsdrivet konsultföretag som värnar individens utveckling. Det kan vi bevisa genom att ha utsetts till Sveriges, ja till och med Europas bästa arbetsplats av organisationen Great Place to Work 2 år i rad.

Teknisk Testarkitekt

Sök jobbet. Bli kontaktad genom att registrera dig här



Vänta...
E-postadress är ej korrekt ifylld Alla fält är obligatoriska