Vi Rekryterar!

Vi Rekryterar!

Vi Rekryterar!

Regent växer och söker just nu erfarna utvecklare inom EpiServer CMS

 

Vi på Regent är värderingsstyrda och tycker om att jobba tillsammans. Våra värdeord är tillit, tillsammans är vi bättre och värdeskapande. Det är viktigt för oss att vår nästa kollega kan dela uppfattningen om att vi levererar de bästa IT-projekten när vi slår våra kloka huvuden ihop, när vi inte toppstyr och när alla, oavsett bakgrund och erfarenhetsnivå får höras.

 

För tjänsten behöver du givet ha erfarenhet av EpiServer, men också minst 3 års erfarenhet av C# samt kompetens inom: MVC, HTML5, CSS, javascript, Jquery och SQL server. Du behöver också ha erfarenhet av något av de nyare javascriptramverken som React, Angular eller Vue.

 

Vi tror att du har erfarenhet av och tycker om agila projektmetoder som tex SCRUM. Du har förmodligen en examen med IT-inriktning, men viktigast av allt: En stor passion för tekniken.

 

Vi kan erbjuda en arbetsplats där du möts av empati och förståelse, där du inte blir dömd för en familjesituation som måste få ta plats, där vi förstår att livet helt enkelt måste gå ihop. Vi erbjuder marknadsledande löner och förmåner. En platt organisation där det går snabbt att påverka och där varje röst blir hörd. En fantastisk gemenskap, en hel del kompetensutveckling och riktigt roliga IT-projekt i en rad olika branscher.

 

Det är viktigt för oss att du kan dela vår vision om att leverera IT som det borde vara…
Och hur det är, pratar vi gärna vidare om vid ett möte.

 

Hör gärna av dig!

Caroline.jonasson@regent.se

 

Vi Rekryterar!

Sök jobbet. Bli kontaktad genom att registrera dig här



Vänta...
E-postadress är ej korrekt ifylld Alla fält är obligatoriska