Om oss

Regents medarbetare vet varför Regent finns.
Vill du också bidra till att uppfylla våra mål?

Regents mission är att förändra IT konsultbranschen. Hjälp oss!

Regent

Regent är en IT leverantör med starka värderingar och en tydlig vision vad vi vill. Vi anser att kund- och medarbetarnöjdhet är så otroligt mycket viktigare än ekonomiska resultat.

Värderingar

Regent är ett värderingsstyrt bolag genom våra värderingar: Tillit, Tillsammans är vi bättre och Värdeskapande.

Mission

Har du varit med om en IT-leverantör som inte tagit ansvar för leveransen?

Det kan gälla allt från hur systemet ska tas emot av användarna till hur det ska leva vidare i systemförvaltning - eller vad systemet över huvud taget syftar till.

Regent är IT-leverantören som tar ansvar. Vår mission är att fokusera på värdet våra kunder önskar uppnå. Vi vill göra rätt för oss och känna yrkesstolthet över vårt hantverk.

Vision

IT som det borde vara!

Visionen säger att Regent är ett företag som vill göra rätt för sig och leverera resultat som kunderna och medarbetarna kan känna sig stolta över.

Affärsidé

Vi gör din digitalisering framgångsrik genom att sätta dig och din affär i fokus.

För oss är det viktigaste att din digitala satsning ger dig det värde du eftersträvar.

Till skillnad från traditionella konsultbolag som erbjuder enskilda konsulter kan vi erbjuda ett helhetsengagemang och affärsmodeller baserade på det värde du erhåller.

Historia

Regent grundades av personer med bred erfarenhet från IT-branschen. De förenades av en gemensam vision att göra saker mer som det borde vara och en tro på att värderingar är det som styr människor.

Under åren som gått har mycket tid investerats i våra interna processer. Vi tror att både kunder och medarbetare uppskattar tydlighet och konsekvens.

Mångfald

Vid rekrytering är mångfald en starkt drivande faktor. Mångfalden gäller inom allt som kön, ålder, ursprung, religion och mycket mer. Regent är övertygade om att vi genom vår mångfald finner möjligheter som går andra förbi och löser problem andra får leva med.

Ekonomi

Regent har inga konkreta omsättningsmål eller vinstmål eftersom sådana mål lätt skapar KPI:er kopplade till ekonomiska nyckeltal istället för till kund- samt medarbetarnöjdhet.

Det här är vi

Genom Linkedin bannern kommer du till vår sida där du finner hela listan av Sveriges bästa medarbetare. Där kan du med andra ord se vilka dina blivande kollegar är.

På Facebook lägger vi ut många nyheter och saker vi gör. Genom att gilla den sidan missar du inga event.

om oss

I denna platta organisation är varje medarbetares ord lika mycket värt och man kan knappast undgå det stora fokus som ligger på personalens välmående.

Gabriella Lundborg

Aktuellt

Ta del av våra konferenser, kompetensrelaterade aktiviteter, familjedagar, mingelträffar, uppstyrda träningspass och rena fester.

Jobbannonser, events, konferenser, mingelträffar och rena fester