Hur du leder innovation för att driva digitalisering

Hur du leder innovation för att driva digitalisering

Hur du leder innovation för att driva digitalisering

Välkommen till ytterligare en meetup i Regents anda, IT som det borde vara!

Beskrivning:

Innovation blir en viktigare förutsättning för svenska organisationer varje dag för att bibehålla och utveckla sin förmåga till att skapa mervärde och konkurrenskraft.

Undersökningar visar att den största svårigheten med att driva innovation är bristen på kunskap kring systematik och struktur kring innovationsledning. Håkan Ozan kommer under denna gästföreläsning att gå igenom förutsättningarna för att bygga ett solitt innovationsledningssystem som skapar optimala förutsättningar för digitalisering. Han kommer även exemplifiera med ramverk för hur man kan arbeta med systematisk innovationsledning som är anpassade till den kommande internationella ISO-standarden (ISO 50501) för innovationsledningssystem. 

Mer om Håkan:

Håkan Ozan är Head of Innovation Advisory på KPMG och har runt 15 års erfarenhet som forskare och rådgivare inom innovationsledning. Han sitter som expert i ISOs tekniska kommitté för en global standard för innovationsledningssystem och har utvecklat innovationsstrategier åt flera stora svenska organisationer. Håkan har tidigare jobbat som chef för ett IT-forskningscenter vid Uppsala universitet, chef för ett svenskt ICT-forskningsinstitut, som strateg på Stockholm stad och tillbringat 5 år som Innovation Manager.

17:15 Vi öppnar dörrarna och bjuder på välkomstdryck innan föreläsningen drar igång

17:30 Föreläsning

19:00 Sushibuffe med champagne och övrig dryck

21:00 Dörrarna stängs för denna gång 

Övrigt:

Vi bjuder på sushibuffé och champagne samt övrig dryck som valts ut av vår sommelier.

Och som vanligt kommer någon av kvällens deltagare gå hem med ett hemligt pris.

Datum

2018-10-04

Tid

17:15

Adress

Norr Mälarstrand 22, Stockholm visa på karta

Hur du leder innovation för att driva digitalisering

Eventet har redan varit.