Hit gick konferensresorna 2022

Hit gick konferensresorna 2022

Hit gick konferensresorna 2022

Efter interna omröstningar landade årets konferensresor i Portugal, Frankrike och på Island. Medarbetarna åkte till tre olika resmål med lite olika inriktning på aktiviteterna, men alla resor hade samma mål: att stärka sammanhållningen och att jobba med företagets värderingar. Med olika teambuildingövningar och kreativa workshops fick alla tänka till för att visualisera värderingarna på olika sätt. Utöver allt arbete maxade vi även fritiden genom blandade aktiviteter. Läs vidare för att ta del av dem! Alla resor klimatkompenseras.

 

Lissabon, Portugal

För medarbetarna som åkte till Lissabon gavs kluriga uppgifter kring Regents värderingar, som löstes på väldigt kreativa sätt. Både nya och gamla medarbetare lärde sig nytt genom detta. Utöver det blev det aktiviteter som surfing, sightseeingturer med båt och besök på vingårdar.  

"You all make me feel so privileged to work with such great people"

"Many thanks for an amazing getaway and a great way to get to know your colleagues."

regent i lissabon 1  

regent i lissabon 2

 

Nice, Frankrike
Med otroliga stränder, cykelturer och en intern filmfestival kan det väl inte gå fel? Utflykter till Monte Carlo och Grasse hanns också med. Arbetet med värderingarna skedde alltså i videoform till stor del, det kändes passande med tanke på närheten till Cannes. 

”Tack alla för en fantastiskt rolig konferens. Det var länge sen jag skrattade så mycket. Ser fram att hänga med er igen!”

regent i nice

 

Reykjavík, Island

Det här var ett äventyrslystet gäng som utforskade landskapet antingen via hästrygg eller bil. Tack vare blandningen av workshops kring värderingar och utflykter i naturen skapades en sällan skådad sammanhållning. Det var verkligen ett sammansvetsat gäng som återvände hem. 

”Thank you everyone for an amazing weekend! Best team and leadership ever! We are definitely better together!”

”I bring really beautiful memories with me home, and so happy to get to know you better”

 

 

Vill du också vara del av ett företag som tar teambuilding på allvar? Som har olika typer av aktiviteter varje månad, inte bara en gång per år? Hör av dig med en spontanansökan! Vi söker oftast IT-konsulter i Stockholm men även annat inom IT-branschen. Se aktuella jobb här! 

Hit gick konferensresorna 2022