En ytterligare insamling till Mentor

En ytterligare insamling till Mentor

En ytterligare insamling till Mentor

Fick du också lön igår? Många av oss Regentare avstod faktiskt en femhundralapp till förmån för Mentor Sverige. Och för varje medarbetare som valde att delta i insamlingen skänkte Regent AB ytterligare 1000kr. Tillsammans samlade vi in 25500kr och tillsammans med vår påskgåva, har Regent nu bidragit till 35500kr bara i år. 

Våra insamlingar är bara en av de insatser vi väljer att göra för mentor, I våras anordnade vi programmeringskvällar och till hösten väntar åtminstone en spännande aktivitet tillsammans med ungdomarna knutna till programmet. 

Vilka är Mentor Sverige?

Mentor är en ideell organisation som jobbar med mentorskap för unga mellan 13 och 17 år. De ger tusentals ungdomar vuxna förebilder.

Mentor Sveriges vision är en värld där unga får växa och utvecklas hälsosamt och drogfritt. En väg att förbättra samhället är att stötta de som är unga idag. Det kan man göra på olika sätt, Mentor använder det kraftfulla verktyget mentorskap. Tonåren kan vara en förvirrande period i livet, det är då identiteten skapas och många har funderingar och frågor de behöver svar på. Mentors egna genomlysning, genomförd av internationellt erkända Boston Consulting Group, visar att mentorskapet är en kraftfull metod för att minska riskerna för olika destruktiva beteenden bland unga. Små insatser kan göra stor skillnad.

Vill du bli mentor?

Kolla här!

En ytterligare insamling till Mentor