Tack ni alla som kom för att fira starten av Regents nya affärsområde Regent Quality tillsammans med oss! Det blev en fantastiskt rolig kväll med Shuffleboard, middag och väldigt mycket mingel. Lite tråkigt för utomstående kanske att vi inte kunde bjuda på några skandaler, ni får helt enkelt tro på att det var grymt kul ändå!

Ja, det var en tuff Shuffleboard-turnering som till sist Björn och Bruno tog hem med imponerande skicklighet - stort grattis!

För alla som missade det här eventet, ni behöver inte sörja länge, det kommer fler tillfällen - håll utkik efter våra meetups och andra roliga events här på sajten.

Lite kort om Regent Quality: vi kommer att erbjuda konsulttjänster inom test, automatisering och leveransflöden - och eftersom Claes (VD på Regent Quality) inte kommer att nöja sig med den här korta beskrivningen, får vi väl utföra lite mer...

Vi vill bli rysligt starka inom testautomatisering och hjälpa våra kunder att sätta upp solida build och deployment pipelines. För att täcka helheten vill vi även jobba med testledning och andra roller som är relevanta för kvalitetssäkring. Dessutom kommer vi att förmedla våra kunskaper genom utbildningar inom kvalitetsområdet för mjukvaruutveckling!

Än en gång: jättestort tack, vi ses snart igen!